Grootse Winterfair op 11 en 12 december in Zwijndrecht

Data en Tijdstippen

 

 

 

 

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 december organiseert Nehemia Ministries voor de vijfde keer een gezellige winterse kerstmarkt. Tijdens deze Winterfair kan men genieten van veel kraampjes met de scherpste aanbiedingen en de leukste producten. Te denken valt aan kerst- en woningdecoratie, brocante, biologische producten, boeken en verzorgingsproducten. Met meer dan 30 kramen is er voor ieder wat wils. De opbrengst van de Winterfair gaat naar kinderen in Oeganda en Kenia, om onderwijs, medische zorg en basisvoorzieningen te faciliteren.

Winterse lekkernijen
Zoals een echte kerstmarkt betaamt zijn er ook genoeg kramen waar u heerlijke winterse lekkernijen kunt krijgen en kunt genieten van gezelligheid en vuurkorven buiten op het plein.

Adres:

Adres winterfair

 

 

 

Ondernemers opgelet
Wil jij graag met jouw producten op de winterfair staan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel. Mail voor meer informatie naar kringloopzwijndrecht@nehemia.nl.

Vrijwilligers
Zonder vrijwilligers kunnen we niet. Help jij mee om het een gezellige fair te maken? We hebben mensen nodig om stands te bemannen, om mensen te verwelkomen, etc. Meld je aan voor een dag (deel) via kringloopzwijndrecht@nehemia.nl. Ook voor het opbouwen in de week vooraf hebben we mensen nodig!
Dagdelen:

  • Vrijdag 12.00-17.00
  • Vrijdag 16.45-21.30
  • Zaterdag 9.15-12.30
  • Zaterdag 12.15-17.00