Veelgestelde vragen

Hoe kan ik pastorale hulp krijgen vanuit Nehemia?

Alleen voor leden is het mogelijk om pastorale hulp aan te vragen. Bent u geen lid van Nehemia, dan is het mogelijk om op zondag na de dienst voor u te laten bidden. Vooraan bij het podium staan er na de dienst altijd mensen klaar om met u te bidden.

Ik heb een gebedsverzoek en zou hier graag gebed voor willen, hoe werkt dit?

Bent u in de gelegenheid om op zondag de dienst te bezoeken, dan raden wij u aan om na de dienst bij één van de mensen die voor het podium staan gebed te vragen. Zij nemen de tijd om voor uw gebedsverzoek te bidden. Bent u niet in de mogelijkheid om op zondag naar de samenkomst te komen, dan kunt u uw gebedsformulier opvragen via info@nehemia.nl, vervolgens zal het gebedsteam uw verzoek één maand uw gebed meenemen in haar gebeden.

 Is er op speciale events (zoals thema- en cursusdagen, mannen- en vrouwendagen) oppas mogelijk voor kinderen?

Alleen tijdens de reguliere samenkomsten op zondag is er kinderoppas mogelijk (voor kinderen vanaf 0 t/m 12 jaar). Op evenementen die daarbuiten vallen is er geen kinderoppas.

Hoe lang duren de samenkomsten op zondag?

Gemiddeld duren de samenkomsten zo’n twee uur.

Is er vertaling mogelijk tijdens de samenkomsten?

Elke zondag is er vertaling mogelijk van het Nederlands naar het Engels. Heeft u vertaling nodig? Geef dit dan bij binnenkomst aan bij het hostingteam.

Ik heb kinderen in de leeftijd tussen de 13 en 25 jaar, is er een speciaal programma voor jongeren?

Jongeren kunnen terecht bij het jongerenwerk van Nehemia: Nehemia Youth. Zij organiseren verschillende programma’s voor diverse leeftijdsgroepen. Bekijk de agenda of bezoek de website van Nehemia Youth (www.nehemia-youth.nl) voor specifieke informatie.

Op welke locaties hebben jullie kerkdiensten op zondag?

De hoofdlocatie van Nehemia Ministries is in Zwijndrecht. Daar is elke zondag dienst om 10.30 uur. Ook in onze dochtergemeente in Moerkapelle (Zuid-Holland) is elke zondag een samenkomst om 10.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Staat uw vraag hier niet bij? Stuur dan een mailtje naar info@nehemia.nl of vul het contactformulier in.