Bijbelschool

Vernieuwde visie

Nehemia Ministries stapt een nieuwe fase in! Vanaf september 2018 gaan we ons meer richten op het vormen en trainen van gemeenteleden, degene die als eerste aan ons zijn toevertrouwd. Dit zullen we doen door middel van een eigentijds en krachtig programma.

Dit betekent dat we de School for Harvest and Ministry stoppen per eind van dit lopende seizoen (juli 2018). We zien terug op 18 gezegende vruchtbare jaren waarin velen zijn gezegend en hun plek hebben gevonden in de gemeente en in het Koninkrijk van God. We zijn dankbaar voor de inzet van het directieteam (Dick Pieterman, Jeanet Hertsenberg) en het leraren- en mentorenteam. Door de jaren heen hebben we een schat aan onderwijs opgebouwd, wat we nu beschikbaar willen stellen aan onze gemeenteleden. Waardoor we een nog een grotere impact zullen hebben in onze sfeer van invloed.

Het programma wordt de komende maanden uitgewerkt en zal beslist openingen hebben naar leden van andere kerken. Houd onze website nehemia.nl en onze facebookpagina in de gaten voor meer informatie!