Themazaterdag Rouwverwerking

In Nieuws by Nehemia Ministries

Op 17 februari wordt de themazaterdag Rouwverwerking gehouden o.l.v. Dick van Steenis.

De dag bestaat uit een mainsessie en een keuze uit seminars met verschillende sprekers.
Het programma start om 9.00 uur. Vanaf 08.30 uur bent u welkom en is er koffie en thee. Het programma is om 12.30 afgelopen. Daarna is er de gelegenheid om te blijven lunchen.

Het overlijden van een geliefde is de meest ingrijpende gebeurtenis die ons kan overkomen. Het verlies van je partner, je kind, je ouders, een broer of zus, je vriend of vriendin kan je hele leven veranderen. Niet alleen de omstandigheden zijn veranderd: jij bent nooit meer dezelfde. Doordat je de dood in de ogen gekeken hebt, kijk je anders tegen het leven aan. Niet iedereen in je omgeving begrijpt dat. Voor hen gaat het gewone leven weer door. Maar voor jou niet. Alleen hoe kun je met dit verdriet omgaan? Sommige christenen vinden dat je helemaal geen verdriet mag hebben.
In deze cursus willen wij samen vanuit de Bijbel gaan bekijken hoe de heilige Geest voor ons werkelijk een Trooster wil zijn. Verder zal iemand een getuigenis geven en is er gelegenheid voor voorbede. Ook is er plaats voor een luisterend oor.

Voor zowel leden als niet-leden zijn de themadagen gratis, wel wordt er een offer opgehaald en kunt u tegen betaling een lunch krijgen.
Aanmelden is verplicht. Klik hier om u aan te melden of voor meer informatie over deze dag.