Passion Night

In Nieuws by Nehemia Ministries

Woensdag 30 augustus is de volgende Passion Night.

Dit keer met de volgende onderwerpen:

Hart voor onze wijk:

Jaap en Cobie van Eeuwijk: ‘Wij hebben het diepe verlangen om een Huis van Hoop zijn voor de buurt! Op onze voordeur staat: JEZUS IS DE WEG, DE WAARHEID EN HET LEVEN. Die weg willen we wijzen’.
Wil je graag geïnspireerd worden om ook meer bewogen te zijn voor je buurt? Van harte welkom bij de workshop van Jaap en Cobie!

Schilderen vanuit Gods hart

Yvonne Nederend: ‘Vind jij het leuk om bemoedigd te worden?  Dan is dit je avond! Ik nodig je uit voor een schilderles, waarbij je iets mag maken voor een ander. En dat gaat lukken met alle tools die ik ter beschikking stel. En als je dan de glimlach van die ander straks ziet als je jouw cadeau geeft… Daar word je zelf ook helemaal blij van!’

Hart voor ouderen, zorg voor zieken
Anneke en Janneke: ‘Tijdens de workshop willen we nadenken over de nieuwe generatie ouderen die uit gaat van wat zij nog wel kunnen en daar actief in zijn. Deze generatie weet dat zij met de ervaringen die zij hebben opgedaan tot zegen kunnen zijn. Op welke manier kunnen we de Kerk van de generaties zijn? Hier willen we graag met elkaar over brainstormen. Allemaal hartelijk uitgenodigd!’

De kracht van gedachten voor de strijd in je denken

Danny: ‘De tegenstander valt elk mens aan in zijn gedachten. Sinds april 1993 ben ik fulltime actief om mensen te voorzien van tips, tools en technieken, waardoor zij de strijd in hun gedachten WINNEN! Daarom geef ik een workshop met als ondertitel: ‘De Kracht van Gedachten voor de strijd in je denken’. Het beproefde 5 stappenplan zal je helpen om samen met God jouw definitieve doorbraken te maken’.