Kidskamp groep 7 en 8

In Nieuws by Nehemia Ministries

Kidskamp Vet Lauw – 23 – 25 september!

freestyle

Op kamp gaan is vet lauw! Jij bent vet lauw! Enne… wij vinden onszelf ook best wel vet lauw!

Al 3 hele goede redenen waarom jij ook mee moet gaan!

We gaan een superdik feest neer zetten en we gaan ontdekken hoe vet lauw jij bent, hoe vet lauw God is en hoe vet lauw de wereld om ons heen is… Maar naast feesten gaan we ook lekker diep… Is het allemaal wel zo vet, wat wij vet vinden? Voel jij je altijd even lauw?

Bereid je voor op een weekend waarin je nieuw dingen gaat ontdekken over jezelf, over God over de wereld. Een weekend vol van activiteiten, spannende spellen, leuke uitdagingen. Een weekend waarin we dik gaan genieten, uitbundig gaan chillen, vies lekker gaan eten en heel veel gaan lachen!!!

Wie gaan er mee?
De kinderen worden in kleine groepjes toegewezen aan de leiding van groep 7 en groep 8 en naast de groepsleiding gaan er nog vele andere kinderwerkers mee die allemaal hun specifieke gaven en talenten inzetten voor de kids. We kunnen natuurlijk nog niet alle lol van te voren verklappen maar we gaan het hele weekend met elkaar bezig met het thema “Vet Lauw”.

Wat kost het?
We hebben de prijs vastgesteld op € 45,00 per deelnemer. We willen echter graag dat alle kinderen mee kunnen naar het weekend. Mocht dit een probleem zijn, neem even contact op met Barbara Kasius via jesuskidsnehemia@gmail.com

Imawge1Waar?
W’tjewel
Stokkelen 43
5521 ND Eersel

Wanneer?
We verzamelen voor vertrek op vrijdag 23 september om 18:00 in de Punt en vertrekken in groepjes tot 18:30 richting Eersel (de kinderen moeten al thuis gegeten hebben). Op zondag 25 september kunnen de kinderen om ongeveer 16:00 weer opgehaald worden bij de hoofdingang van Nehemia.

Wat kunt u als ouder/verzorger doen om succes te garanderen?

  • Allereerst bidden voor het weekend!
  • Wij zoeken nog ouders die bereid zijn om kinderen vanaf Nehemia te vervoeren naar de weekendlocatie en om ze op te halen op zondag, geef svp aan of u daaraan mee wilt werken en hoeveel extra plaatsen u heeft naast de bestuurder (eigen kind niet meegerekend).
Klik hier om nu direct in te schrijven!