JEZUS IS GENEESHEER!

In Nieuws by Nehemia MinistriesLeave a Comment

Dat was ons thema twee weken geleden bij de Jesus Kids! En dat hebben we ook gezien. Onze God is groot en sterk maar Hij is ook goed! Hij kan niet alleen genezen, Hij wil ook genezen. Die les zullen de kids niet meer vergeten. Na de preek konden kinderen naar voren komen om voor zich te laten bidden. Onze gastspreker van vandaag, Marc, nodigde speciaal kinderen naar voren met rug- en nekklachten. Bij veel van deze kinderen was hun ene been iets langer dan het andere, soms een heel
stuk, soms maar een paar millimeter maar dit kan voor rugklachten zorgen. Marc bad en de kinderen zagen de benen voor hun ogen aangroeien. Wat een fantastische God hebben wij!

Christi-Anne uit groep 8:
Marc vroeg of er iemand was in de zaal die wel eens last van z’n rug heeft. Ik heb best veel last van mijn rug dus ik stak m’n vinger op, mijn vriendin Evelien ook, we moesten naar voren komen. Evelien moest eerst, ze moest op een stoel gaan zitten met haar rug zo dicht tegen de stoel aan, je moest je benen heel slap houden. Marc pakte haar benen en keek of haar uiteinden van haar schoenen gelijk waren, dat was dus zo, we baden daarvoor. Toen moest ik, ik vond het best wel eng. Ik zat op de stoel en precies hetzelfde wat mark bij Evelien deed, deed hij ook bij mij, mijn uiteinden van mijn voeten waren niet gelijk. Marc vroeg aan de kinderen of ze naar voren wilden komen. Marc bidden ervoor dat mijn benen gelijk zouden staan. En precies op dat moment trilde mijn voet en ik voelde een knak in mijn heup. En op dat moment zag ik zelf dat mijn voeten gelijk stonden, ik kon het echt bijna niet geloven. Dat God zulke wonderen kunt doen.

Rubina uit groep 5:
Ik voelde mijn been trillen, een kind voelde dat. Nu heb ik geen rugpijn meer. Ik durfde niet naar voren te komen, maar ik ging naar voren.

Leave a Comment