Besmet!

In Blog Richard, Nieuws by Nehemia Ministries

Een virus besmetting merk je in eerste instantie niet. Maar afhankelijk van je weerstand zal het vroeg of laat merkbaar worden. Er vindt dan een gevecht plaats in je lichaam. Je lichaam houdt namelijk van gezondheid en orde en alles in je lichaam is er op gericht om gezondheid te bewerken.

Een medicijn is nodig, wanneer dat niet voldoende lukt. Externe hulp om het alsnog te overwinnen.

De wereld is in haar geheel ziek, wie kan dat ontkennen? Het afweersysteem is verziekt geraakt, omdat we als mensheid los van God zijn gaan leven. We zijn een open plaats geworden voor de duivel om tekeer te gaan. De neiging van de mens om voor zichzelf te gaan, heeft vrij baan gekregen.

De wereld probeert uiteraard zichzelf op te lappen. Niemand houdt van deze ‘ ziekte’.  We doen van alles om de controle weer te krijgen over de ziekte: wetten, afspraken, vredesmissies, oorlogen, stemmen op de juiste partij, SIRE campagnes.

Maar niets werkt echt. Niemand kan bij het hart van het probleem komen: het HART van de mensen. Slechts 1 kan dat: Jezus Christus.

Wanneer Hij de ruimte krijgt.

Wanneer Hij als extern medicijn wordt ingezet, verandert de diagnose.

Jij en ik, als zonen, dochters van Hem, zijn behandeld met dat ‘medicijn’ Jezus. En we nemen Hem voortdurend elke dag weer in, om gezond en beschermd te blijven. Dat maakt ons immuum. En zo zijn we voorbeelden van een andere werkelijkheid. WOW!

Een appel aan jou:

maak dat wat jij weet en ervaart bekend!

schroom niet om uit te delen wat je hebt ontvangen.

Wanneer bijvoorbeeld iemand je een nood vertelt: vraag dan of je voor hem/haar mag bidden. En Jezus zal je de woorden geven.

Jezus’ doel was en is namelijk dat allen behouden worden!

 

Wil je reageren? Mail naar Richard@nehemia.nl

Hartelijke zegengroet, Richard