Er helemaal klaar mee

In Blog Richard, Nieuws by Nehemia Ministries

 

Heb je dat gevoel ook wel eens? Je wilt gewoon weer leven zoals het hoort. Gaan en staan waar je wilt in vrijheid. Het leven vieren met anderen. Geen beperkingen van 1,5 meter en aantallen. Geen samenscholingsverboden. Geen verbod op samenkomen in de kerk.

Van Lockdown naar Openup!

Opgelegde grenzen irriteren. Zeker als je het zelf anders zou doen.

Wachten voor een verkeerslicht wat maar niet groen wordt, terwijl er niemand op het kruispunt is, voelt nutteloos. Wie wil er dan niet gewoon doorrijden ?! Sterker: doet het gewoon 😊

Zo dat allemaal even zeggen, lucht op. Even maar. Want frustreren brengt geen verandering. Echte verandering komt door gebed.

  • Bid en u zal gegeven worden
  • Ik hef mijn ogen op naar de bergen (Gods) want daarvandaan komt mijn hulp
  • Mijn vrede geef ik jou en laat ik bij jou

Zelfs Jozef kon bij Potifar als slaaf gelukkig zijn. In de gevangenis (onterecht, oneerlijk) bleef hij in de vrede van God.

Dus ik ook!

De wereld zal aan jou en mij herkennen dat we elke dag bij Jezus zijn. We zijn de mensen die in vrede blijven leven, een lied zingen, helpen en bemoedigen. Hoop tonen in onze woorden en daden. En bidden voor het land. Bidden voor de late regen. Bidden voor een kerk die groeit tegen de verdrukking in.

Ik ben helemaal klaar met een leven op eigen kracht. Jij ook ?!

Houd goede moed. Blijf de juiste keuzes maken.

Een woord van Jezus ter bemoediging:

De zon van de gerechtigheid zal opgaan over jou. En er zal genezing zijn onder haar vleugels. Je zult uitgaan en springen als kalveren uit de stal (Mal. 4:2)

Wil je reageren? Mail naar Richard@nehemia.nl

Hartelijke zegengroet, Richard