Verkerkloop 15 mei

In Nehemia Events, Nieuws by Nehemia Ministries

Doe mee aan de Verkerkloop 2019!

SAMEN genieten met de verschillende generaties
SPORTIEF de grenzen verleggen
SUPPORTEN van een goed doel en daarmee Zwijndrecht

Op woensdag 15 mei is de 42e editie van de Verkerkloop in Zwijndrecht. Een loop die elk jaar duizenden mensen trekt uit Zwijndrecht en omgeving. De afgelopen 2 jaar hebben we met ongeveer 40 mensen meegedaan en dit jaar willen we weer meedoen aan dit mooie Zwijndrechtse event!

Het zou te gek zijn om samen met de verschillende generaties, jong en oud, man en vrouw mee te lopen en zo onze sportieve grenzen te verleggen. Om dit samen te benadrukken zullen we in dezelfde shirtjes lopen en supporten we samen met een mooi sponsorbedrag het goede doel.

Je kan er voor kiezen om individueel de 5 of 10 km te lopen. Hiervoor betaal je 15 euro inschrijfgeld en daarvoor regelen wij je inschrijving, krijg je een shirtje en sponsor je daarmee direct nog het goede doel. Daarnaast kan je ook inschrijven als team (max. 5 mensen) en dan is het inschrijfgeld 200 euro per team. Ook dan regelen wij je inschrijving, een shirtje en sponsor je mee voor het goede doel.

Wil jij mee gaan doen met de Verkerkloop dan kun je je nu direct via MYnehemia aanmelden. Ben je geen lid, maar wil je wel meedoen? Klik dan hier om je aan te melden. Je krijgt te zijner tijd  nog een mail met daarin meer informatie. Wil je meedoen als team? Stuur dan een mail naar Joel; joelvogel46@gmail.com. Ook voor overige vragen kun je naar dit e-mailadres mailen.

Succes met de voorbereiding!