Getuigenis – Gods hand bij auto ongeluk

In Getuigenissen, Nieuws by Nehemia Ministries

…. en vergeet niet één van Zijn weldaden! Psalm 103:2

Onze God is goed en groot! En met Hem maken we goede en grote dingen mee! Hieronder een gemeentelid aan het woord die hiervan kan getuigen.

Eddy van den Ham: “Het was verder een gewone werkdag ; ik stapte rond vijf uur in de auto vanuit Heijnenoord naar Rotterdam de A29 op en een paar km voor de Vaanweg waren er twee rijbanen boven elkaar waar de A15 en de A29 elkaar kruisen. Ter hoogte van die plek gebeurde het ongeval; er kwam een auto (groene Volvo een gl type) van de A15  richting Charlois naar Zuidplein de A29 op. Ik reed op de A29 richting Vaanweg/Zuidplein en ik reed in een grijze Clio met Viking reclame erop. De Volvo kwam heel dicht bij mijn zijkant, het waren centimeters,  ik keek naar de man hoe hij moest manoeuvreren om normaal op de weg te blijven. Alles gebeurde met een snelheid van ongeveer 100 km p.u., alles leek in slow motion te gaan. Een moment later kwam hij met zijn auto dwars over de weg recht voor me. Ik keek hem aan en hij keek mij aan en ik dacht verder niets; er kwam een grote hand die ik kon zien vanaf de pols uit het niets en deze hand was groter dan het wiel. De hand pakte het rechter achterwiel van de andere auto en gaf hem een slinger, de auto kwam een stuk omhoog en draaide op zijn linker voorwiel op een onnatuurlijke manier van mij af en kwam met zijn achterkant terecht in de vangrail en draaide door met zijn voorkant in de vangrail. Hij raakte de vangrail twee keer en zijn auto had aardig schade – zowel voor als achter- en het was alsof hij stuiterde in de vangrail. Ik zette mijn auto snel op de vluchtstrook en liep naar hem toe om te vragen hoe het met hem ging. Hij keek me met een heel wit gezicht aan en zei: “ik dacht dat je dood was”. Ik heb geen moment tijdens dit gebeuren iets van schrik of angst gehad.

Eén auto was beschadigd, maar bij geen van tweeën was er een haar gekrenkt. De jongeman zat aardig in de schrik en verder niets. Wat ik ook mee kreeg: er hingen daar camera’s en de mensen van de Rijkswaterstaat die kwamen, bleven me maar aan kijken en vroegen niets. Ook de blikken die ze hadden in hun ogen, de vragende blikken vergeet ik ook niet meer. God is ons verschrikkelijk genadig en Goed geweest, gewoon bovennatuurlijk.”

Heb jij ook iets moois met God meegemaakt en mag iedereen ervan horen? Deel het via ons@nehemia.nl

Lees hier meer getuigenissen.