Lifegroups Dordrecht

Binnen de lifegroup is er persoonlijke aandacht voor iedereen, en met elkaar heb je een specifiek doel. Bekijk hieronder de verschillende lifegroups in Dordrecht.

Naam lifegroup?
Kring Stadspolders/Dordrecht

Doel van de lifegroup?
Aandacht voor en omzien naar gemeenteleden die wonen in dezelfde wijk of in Dordrecht

Voor wie is de lifegroup?
Voor gemeenteleden die in Stadspolders of in Dordrecht wonen

Contactpersoon?
Astrid Smits.

Contactgegevens?
Klik hier om Astrid te mailen.

Tijd en locatie?
Elke eerste woensdag van de maand om 20.00 uur, Piersonstraat 21 in Dordrecht

Naam lifegroup?
Creahoek

Doel van de lifegroup?
Creatieve vriendschapsevangelisatie

Voor wie is de lifegroup?
Volwassenen, ouderen en alleengaanden, gemeenteleden, mensen uit de buurt en omgeving

Contactpersonen?
Yvonne Nederend

Contactgegevens?
Klik hier om een mail te sturen naar Yvonne

Tijd en locatie?
Wisselende tijden op de Patersweg 53 in Dordrecht

Korte beschrijving?
Ontmoetingsplek met en voor creativiteit

Naam lifegroup?
Ambachtshonk

Doel van de lifegroup?
Doel is houtbewerkers te faciliteren met werkruimte en machines. Zelfstandig of onder toezicht kun je werken aan een eigen werkstuk, tijdens een vast dagdeel per week, op basis van betaalde deelname (werkplaatsabonnement).

Voor wie is de lifegroup?
Het Ambachtshonk richt zich in eerste instantie op fanatieke amateurs in de houtbewerking. Daarnaast biedt het Ambachtshonk laagdrempelige workshops aan, gericht op belangstellenden voor hout en ambacht, op basis van open inschrijving (ook voor beginners), bijv. een zaterdag per twee maanden.

Contactpersonen?
Rolf en Mirjam van den Hoek

Contactgegevens?
Klik hier om Rolf en Mirjam een mail te sturen. Of bezoek hun website www.ambachtshonk.nl.

Tijd en locatie?
Kijk voor openingstijden op www.ambachtshonk.nl, Patersweg 53 in Dordrecht

Korte beschrijving?
Het Ambachtshonk is een zelfstandige stichting. De initiatiefnemers zijn lid van Nehemia. Het Ambachtshonk is daarom ook voor creatieve Nehemianen een ideale plek. Ben jij ook liefhebber van hout en ambacht? Droom jij ook van meer ruimte voor het uitoefenen van je hobby? En heb je zin om nieuwe ideeën op te doen en samen met anderen bezig te zijn. Dan is dit jouw kans! Voor Dordrecht en omstreken is er nu een nieuw initiatief: een Hobbywerkplaats, compleet met degelijke werkbanken, mooi gereedschap en een uitgebreid machinepark voor houtbewerking. Word ook werkplaatsabonnee! Voor een vast bedrag per maand kun je wekelijks terecht in de werkplaats. De initiatiefnemers willen jou faciliteren en staan voor je klaar. Voor een stevig soepje en goede koffie wordt gezorgd. Naast houtbewerken wordt het dus ook gezellig bomen in de werkplaats. Kortom: sluit je aan en doe ook mee!

Naam lifegroup?
Ziekenhuisbidgroep

Doel van de lifegroup?
Bidden voor doorbraak in redding en genezing voor de mensen in het ziekenhuis.

Voor wie is de lifegroup?
Voor iedereen die meer van Gods koninkrijk zichtbaar wil zien worden in genezing en redding. Je hoeft hier niet zelf actief in te zijn, maar het is geweldig als het wel zo is natuurlijk. We bidden voor doorbraken in de ziekenhuizen en zorginstellingen waar we zelf werken , maar bidden ook voor ons persoonlijk leven. Dat ook daar Gods kracht doorheen mag gaan stromen.

Contactpersonen?
Karin Bloos

Contactgegevens?
Klik hier om een mail te sturen naar Karin

Tijd en locatie?
Elke eerste woensdag van de maand om 20.00 uur, Brittenburg 66 in Dordrecht.

Naam lifegroup?
Huis van Hoop Dordrecht

Doel van de lifegroup?
Persoonlijke aandacht geven aan ex-gasten van de Hoop.

Voor wie is de lifegroup?
Voornamelijk ex-gasten van De Hoop.

Contactpersonen?
Khalis en Marlies Mahtat.

Contactgegevens?
Klik hier om Khalis en Marlies te mailen.

Tijd en locatie?
Het is geen vaste avond dat we bij elkaar komen. We proberen wekelijks contact met elkaar te hebben door sowieso zondag na de dienst met elkaar koffie te drinken of elkaar even te spreken. Om de week proberen we een afspraak in te plannen. De locatie is bij ons thuis in Dordrecht.

Korte beschrijving van de groep?
We hebben hart om ex- verslaafden te coachen door op een ontspannen wijze persoonlijke aandacht te geven. Door ze uit te nodigen bij ons thuis met een maaltijd of gezellig koffie te drinken. We willen een warm thuis voor hen zijn door bijvoorbeeld kerst en oud & nieuw samen te vieren, voetbal te kijken enz. Maar ook willen we praktisch voor ze klaar staan. Ons lifegroup is niet een group van ex- verslaafden, maar samen met andere echtparen die hier ook visie voor hebben willen we persoonlijke aandacht geven aan ex-verslaafden. Ben je een ex-verslaafde of heb je hart een hart voor deze visie neem dan gerust contact met ons op.

Naam lifegroup?
De Huiskamer

Doel van de lifegroup?
Het doel van onze lifegroup is het omzien naar elkaar in een huiselijke setting. Elkaar niet uit het oog verliezen. We vullen dit in door persoonlijke aandacht voor een ieder te hebben; d.m.v. gesprekken, bidden met en voor elkaar, samen avondmaal vieren, maar ook “vrije” invulling als samen eten en/of een film kijken.

Voor wie is de lifegroup?
De lifegroup is toegankelijk voor iedereen, zowel vanuit de gemeente als daarbuiten (op uitnodiging van Lifegroup-leden).

Contactpersonen?
Harm en Mirjam Noordhof

Contactgegevens?
Mail Harm en Mirjam of bel naar 06-28198849

Tijd en locatie?
Elke eerste woensdag van de maand in Dordrecht in de avond, we rouleren de locatie bij de leden thuis. Daarnaast kunnen we samen andere activiteiten in de gemeente bezoeken, zoals de woensdagavonden.

 

Wil je zien welke lifegroups er per locatie zijn? Bekijk hieronder de complete lijst.