Nehemia Youth

Nehemia Youth is de jongerenbeweging van Nehemia Ministries. We zijn een community waarin we met andere gelovigen het leven doen, groeien in onze relatie met Jezus en een impact willen maken op de mensen om ons heen door Jezus vrijmoedig te laten zien door ons heen. We zijn gepassioneerd over Jezus en de lokale kerk. Wat we geloven is heel simpel: We houden van God en we houden van mensen. Dit betekent dat je welkom bent om te komen zoals je bent om kennis te maken met zoveel mooie jongeren en om mee te beleven hoe we enthousiast zijn voor onze God.

Nehemia Youth is voor jongeren vanaf de brugklas tot en met 25 jaar. We geloven dat  we zoals een ‘Handelingen 2-kerk’ groeien door samen te komen in de kerk(diensten), samen te komen in kleine groepen (Groups) en door training te ontvangen zodat we weten wie we zijn en handen en voeten kunnen geven aan de liefde die God voor deze wereld heeft. De connectgroups zijn 1x in de maand en de trainingen zijn 1x in de maand op vrijdagavond. Op de andere vrijdagavonden hebben we Open Blocknights waar je samen met je vrienden kan komen om te chillen en te connecten. Alle vrijdagavonden starten om 20.00u. De diensten zijn op zondagmorgen. De New Generation is 1x in de 3 weken en daar is iedereen welkom van 12 t/m 15 jaar. Daarnaast is Awaken voor de jongeren van 16 t/m 22 1x in de 4 weken op zondagmorgen. De diensten op zondagmorgen starten om 10.30u.  Al deze activiteiten vinden plaats in de Block!

Dus loop gerust eens binnen om een kijkje te komen nemen. We zien je graag! De actuele agenda en meer informatie over de activiteiten vind je op www.nehemia-youth.nl

Het is goed om te weten dat we bij Nehemia Youth werken conform het Beleidsplan Veiligheid Jongerenwerk Nehemia Ministries. Onderdeel daarvan is dat jongerenwerkers een gedragscode ondertekenen en dat er vertrouwenspersonen zijn aangesteld. Bij hen kan iedereen zich melden bij vermoeden van misbruik van een jongere die onderdeel is van Nehemia. De vertrouwenspersonen zijn: Hans en Jeanette. Ze zijn bereikbaar via hansenjeanette@nehemia.nl.