Routebeschrijving

Routebeschrijving

Vanuit richting Dordrecht (A16)

Neem de rechter tunnelbuis. Afslag Zwijndrecht. Bij de rotonde rechtdoor. U bevindt zich nu op de H.A. Lorentzstraat. Nehemia bevindt zich aan de rechterzijde, na de Gamma.

Vanuit richting Rotterdam (A16)

Afslag Zwijndrecht. Onder aan de afslag bij rotonde rechtsaf, de Plantageweg op. Bij de volgende rotonde rechtsaf, de Develsingel op. Eerste weg rechts, onder de A16 door. Weer rechtsaf. U bevindt zich nu in de H.A. Lorentzstraat. Nehemia bevindt zich aan de linkerzijde vlak voor de Gamma.

Ingang zaal The Block en Kidscorner

Bovenstaande routebeschrijving brengt u bij onze hoofdingang. Deze wordt gebruikt voor bijna al onze activiteiten. Wordt er bij een activiteit specifiek verwezen naar onze zalen The Block of Kidscorner, dan zal er een andere ingang worden gebruikt. Deze vindt u in de zijstraat links van ons gebouw (als u met uw gezicht naar onze hoofdingang staat). Het adres van deze ingang is: Dirck Uytenboogaertstraat 6, 3331 ES, Zwijndrecht.

Parkeren

Parkeerplaatsen voor minder validen

Voor minder valide mensen worden tijdens zondagdiensten en woensdagavondactiviteiten enkele parkeerplekken voor het gebouw Nehemia vrijgehouden. Pionnen geven aan welke parkeerplekken dit zijn. De pionnen kunt u na verwijderen op de stoep zetten.

Parkeren rondom het gebouw van Nehemia

Voor ons gebouw zijn diverse parkeerplaatsen beschikbaar. Bij grotere evenementen mogen we gebruik maken van diverse parkeerterreinen van bedrijven in de nabijheid Nehemia; in voorkomende gevallen wordt u hierheen verwezen d.m.v. borden en/of een parkeerwacht. Eén van de bedrijven, waarvan we het parkeerterrein mogen gebruiken is de GAMMA; met hen is echter afgesproken, dat wij niet op het parkeerterrein van de GAMMA parkeren tijdens hun openingstijden. Dat houdt in dat er alleen tijdens onze zondagsamenkomsten op dit terrein geparkeerd kan worden. Wilt u ons helpen deze afspraak te houden?

Klik hier voor een overzicht met parkeerplaatsen rondom ons gebouw.