Woensdagavonden

Elke 3e woensdagavond van de maand komen we als kerk samen tijdens de PrayerNight. U bent daar van harte welkom!  Op deze avonden bidden we voor diverse onderwerpen die te maken hebben met gemeente zijn, maar ook wat speelt in de samenleving. Er zal een tijd van aanbidding en onderwijs zijn. Het onderwijs zal telkens gericht zijn op gebed en voorbede. Deze avonden worden gehouden in The Block en starten om 20:00 uur.

Op overige woensdagavonden kan er andere invulling zijn, zoals een Presence- of PowerNight.

Tijdens de PresenceNight strekken we ons uit naar de aanwezigheid van God waarbij we verwachten dat de gaven van de Geest functioneren. Het is een avond waarin we leren hierin te bewegen en daarom zal er ook telkens onderwijs gegeven worden dat hierop aansluit. Er wordt veel ruimte gegeven aan aanbidding op deze avonden. Ook het creatieve aspect van aanbidding krijgt ruimte: vlaggen, dans, schilderen, kleien etc. Op allerlei manieren wil God profetisch spreken tot ons hart en ons meenemen in Zijn tegenwoordigheid.

Op de PowerNight strekken we ons uit naar innerlijke en lichamelijk genezing. Er zal onderwijs gegeven worden en we stappen als gemeente uit in het bidden voor de zieken.

Voor de actuele data van deze avonden kunt u onze agenda bekijken.