Ontdek het Woord

Data: 9 en 23 oktober, 13 en 27 november

Tijd:
19:45 inloop
20:00 start
22:00 einde

Locatie: Huis der Helden

Leraren: Timo Wilbrink, Cherrelle de Haan, Laura Vogel

Beschrijving:

God heeft ons bedoeld om elke dag bij Hem te zijn zodat we steeds meer op Jezus gaan lijken en als Hem gaan leven. Een van de belangrijkste dingen die God ons heeft gegeven om hierin te groeien is de bijbel, Zijn woord. Dit zijn niet zomaar woorden maar het gaat over Het Woord: Jezus zelf. En daarom brengt Gods woord waarheid, leven en geeft ons richting voor de weg die we mogen gaan wanneer we dit lezen. Tegelijkertijd herken je misschien dat je graag zou willen dat het woord meer levend voor je gaat woorden, meer tot je spreekt en je verrast wordt door de openbaringen die God wilt geven door Zijn woord. Jezus wil zich dagelijks aan je bekendmaken door Zijn woord!

Wanneer jij ook dit verlangen hebt en je graag wilt ontdekken wat het Woord voor jou in petto heeft, hoe jij in je dagelijkse leven meer uit het Woord kan halen en je graag wilt leren op welke manieren je dit kan vormgeven in je leven, dan is deze 4B track op jouw lijf geschreven!

Timo, Cherrelle en Laura gaan jou in 4 avonden meenemen in hoe jij het Woord nog meer in jouw persoonlijke leven mag gaan ontdekken.

ย 

Deel onderwerpen:

  • Verschillende methodieken hoe je de bijbel kan ontdekken
  • Vers voor vers een stuk uit de bijbel behandelen en de schatten daarin ontdekken
  • Jezus beter leren kennen door Zijn woord heen
  • Tools waar jezelf mee aan de slag gaat in de praktijk