Bijbelschool

School for Harvest & Ministry | VOOR ALLE LEEFTIJDEN VANAF 16 JAAR EN ALLE GEZINDTEN

Het cursusjaar start in september 2017 en loopt tot en met juni 2018.

Deze unieke Bijbelschool is geboren uit een diepe bewogenheid over de nood in kerken en gemeenten voor standvastige en Bijbelgetrouwe werkers. Door de jaren heen hebben we gezien hoe honderden hun plek hebben ingenomen binnen de gemeente en het zendingsveld. De school staat borg voor een levensveranderende opleiding met enorm veel praktijkervaring. Het bijzondere is dat jong en oud van harte welkom zijn. De samenstelling lijkt dan ook op die van de lokale gemeente.

Naast Nederland zijn ook identieke scholen gestart in Suriname en Kenia.

Opleidingskeuze
De ‘School for Harvest and Ministry’ biedt een fulltime (di t/m vr) opleiding tot christelijk werkerniveau A. Wanneer de opleiding is afgerond, is niveau B behaald (assistent christelijk werker).

De opleiding kan ook parttime (di en do) gevolgd worden waarbij de studie verdeeld kan worden over 2 jaar (in het 2e jaar worden dan de woensdagen en de vrijdagen als lesdagen gevolgd).

Deze opleiding heeft een brede erkenning in christelijk Nederland. De opleiding is erkend door de overheid middels het centraal register voor kort beroepsonderwijs. Heb je interesse maar weet je nog niet goed of het bij je past? Kom naar één van onze open avonden of loop een dag mee!

Na diplomering van de fulltime opleiding is er de mogelijkheid om deel uit te maken van een vervolg leertraject.

Dit vervolgtraject heeft tot doel om de studenten in de praktijk van hun leven (werken in de samenleving, kerkelijke gemeente en studie) verder te bekwamen in hun functioneren voor het Koninkrijk van Jezus.

Wil je meer over een van deze opleidingen weten, kijk dan op onderstaande site of neem contact met ons op.

Alle informatie vind je op SCHOOLFORHARVEST.NL