Routebeschrijving

Routebeschrijving

Vanuit richting Dordrecht (A16)

Neem de rechter tunnelbuis. Afslag Zwijndrecht. Bij de rotonde rechtdoor. U bevindt zich nu op de H.A. Lorentzstraat. Nehemia bevindt zich aan de rechterzijde, na de Gamma.

Vanuit richting Rotterdam (A16)

Afslag Zwijndrecht. Onder aan de afslag bij rotonde rechtsaf, de Plantageweg op. Bij de volgende rotonde rechtsaf, de Develsingel op. Eerste weg rechts, onder de A16 door. Weer rechtsaf. U bevindt zich nu in de H.A. Lorentzstraat. Nehemia bevindt zich aan de linkerzijde vlak voor de Gamma.

Parkeren

Parkeerplaatsen voor minder validen

Voor minder valide mensen worden tijdens zondagdiensten en woensdagavondactiviteiten enkele parkeerplekken voor het gebouw Nehemia vrijgehouden. Pionnen geven aan welke parkeerplekken dit zijn. De pionnen kunt u na verwijderen op de stoep zetten.

Parkeren rondom het gebouw van Nehemia

Voor ons gebouw zijn diverse parkeerplaatsen beschikbaar. Bij grotere evenementen mogen we gebruik maken van diverse parkeerterreinen van bedrijven in de nabijheid Nehemia; in voorkomende gevallen wordt u hierheen verwezen d.m.v. borden en/of een parkeerwacht. Eén van de bedrijven, waarvan we het parkleerterrein mogen gebruiken is de GAMMA; met hen is echter afgesproken, dat wij niet op het parkeerterrein van de GAMMA parkeren tijdens hun openingstijden. Wilt u ons helpen deze afspraak te houden